Synology DiskStation DS1515

Synology DiskStation DS1515

211 390 Ft-tól 34 ajánlat
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

További ajánlataink

220 781 Ft
Ingyenes kiszállítás
Egy héten belül
228 900 Ft
+ 990 Ft szállítási díj
3 napon belül
Termékleírás
Bővíthető Igen
Maximális kapacitás 40000 GB
Merevlemezek száma 5
RAID támogatás Van
RAID szintek  0, 1, 5, 6, 10
DLNA támogatás  Van
UPnP támogatás  Nincs
Webes elérés Van
Backup szoftver Van
Nyomtató szerver támogatás Van

Csatlakozók

Ethernet Van
Wi-Fi Nincs
USB csatlakozó Van
eSata csatlakozó Van
Merevlemez csatlakozó SATA2/SATA3

Méretek

Szélesség 248 mm
Magasság 157 mm
Mélység 233 mm

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Gyártó: Synology
Modell: DiskStation DS1515


Leírás:

Négymagos CPU a magas teljesítmény érdekében
A négymagos CPU-val és 2 GB DDR3 RAM memóriával szerelt DS1515 kimagasló teljesítménnyel szolgál, így olvasási sebessége meghaladja a 403,77 MB/mp értéket, írási sebessége pedig 421,85 MB/mp feletti1 engedélyezett Link Aggregation technológiával. Az erőteljes hardvernek köszönhetően a DS1515 képes jelentős mennyiségű adatfeldolgozási kérelemnek eleget tenni, miközben egyenletesen magas adatfeldolgozást biztosít minden csatlakoztatott kliens felé.

Hardveres titkosítómotor és lebegőpontos egység
A dedikált hardveres titkosítómotorral szerelt DS1515 a titkosított adatok átvitelében is jeleskedik, olvasási sebessége meghaladja a 296,54 MB/mp értéket, írási sebessége pedig a 150,04 MB/mp értéket titkosított adatok esetén engedélyezett Link Aggregation technológiával. A DS1515 kiszolgálónak része továbbá egy beépített lebegőpontos egység, amely fokozza a központi CPU általános teljesítményét, és nagyobb hatékonyságot tesz lehetővé.

Négyes LAN port feladatátviteli és Link Aggregation támogatással
A beépített négy Ethernet port támogatja feladatvételt és a Link Aggregation technológiát, előbbinek köszönhetően pedig biztosítható a folyamatos rendelkezésre állás még akkor is, ha a LAN kapcsolat meghibásodik az egyik porton, így csökkentve a költséges szolgáltatásleállás veszélyét. A Link Aggregation az egyszerű hálózati kábelek és portok esetében elérhető sebesség fölé növeli a kapcsolat sebességét.

SSD gyorsítótár-technológia
A DS1515 kiszolgálóban kombinálhatók a merevlemezek és az olvasásra/írásra optimalizált SSD gyorsítótár, hatékonyan növelve az átviteli sebességet, eközben minimalizálva a gigabájtonkénti költséget. A teljes körű SSD gyorsítótár-olvasási és -írási támogatással a DS1515 jelentősen csökkenti az I/O késleltetést anélkül, hogy megterhelné a költségvetést. Elhanyagolható befektetéssel a vállalkozása most jelentősen fokozhatja a kiszolgáló teljesítményét.

Robusztus méretezhetőség 15 meghajtóig
Ha növekszik a tárhelyigény, a DS1515 eszközhöz két dedikált DX513 bővítőegységet csatlakoztathat működés közben, így minimális erőfeszítéssel növelheti a rendelkezésre álló tárhelyet. A kifejezetten erre a célra kialakított zárcsatlakozókkal ellátott kábellel összekapcsolt két DX513 egységnek köszönhetően a teljes kapacitás elérheti a 120 TB-ot.

Megbízható redundanciamechanizmusok
A feladatátvételi támogatással rendelkező négy LAN biztosítja, hogy az DS1515 használata során folyamatos a hálózati szolgáltatás a LAN meghibásodása esetén is, miközben a gyorscserélhető kialakítás megkönnyíti és kockázatmentessé teszi a merevlemezek cseréjét. A merevlemeztálca-zár nagyobb biztonságot nyújt a merevlemezek jogosulatlan vagy véletlenszerű eltávolítása ellen.

Az USB 3.0 és eSATA támogatása biztosítja a külső tárolókra történő gyors adatátvitelt
A DS1515 USB 3.0 és eSATA portokkal egyaránt rendelkezik, amelyeken keresztül külső tárolóeszközök széles választéka csatlakoztatható, miközben biztosítják a gyors és hatékony fájlátvitelt. Az USB 3.0 támogatással rendelkező eszköz akár 5 Gbps átviteli sebességet nyújthat, azaz 10-szer gyorsabb lehet, mint az USB 2.0, így rövidebb idő alatt, kevesebb energiafogyasztással továbbítja az adatokat külső merevlemezekre.

DiskStation Manager - egy díjnyertes operációs rendszer
A Synology DiskStation Manager (DSM) egy letisztult, böngészőalapú operációs rendszer, amely minden DiskStation és RackStation eszközön fut, nagyban megkönnyítve a Synology NAS kezelését. Az intuitív kezelői felületnek köszönhetően a DSM használatával intelligensebben és egyszerűbben férhet hozzá az adataihoz és oszthatja meg azokat. A Synology Csomagkezelési központjából hasznos bővítőcsomagokat tölthet le és telepíthet, amelyeket kifejezetten az Ön egyéni és üzleti igényeire terveztek, hogy jobban kiélvezhesse a szórakozással töltött időt, és hatékonyabban végezhesse munkáját.

Zökkenőmentese n illeszkedik az üzleti környezetekbe
A Windows AD, LDAP és Domain Trust támogatással rendelkező DS1515 zökkenőmentessé teszi a fiókok integrációját. A Felhasználói kezdőlap szolgáltatással minden felhasználói fiókhoz automatikusan létrehozhat egy ,,home mappát, amellyel minimálisra csökkentheti a rendszergazda munkáját, megszabadítva annak terhétől, hogy minden egyes fiókhoz külön kelljen létrehoznia a ,,home mappákat. A DS1515 eszközön elérhető Windows ACL támogatás lehetővé teszi a rendszergazdák számára a hozzáférési vezérlők finomhangolását és a DS1515 eszközön tárolt fájlokhoz és mappákhoz rendelt jogosultságok megadását, az ismerős Windows felhasználói felületen keresztül. A legnagyobb protokollokkal kompatibilis DS1515 kiiktathatja a kiszolgáló beállításával kapcsolatos globális költségeket és fokozhatja a rendszergazdák munkájának hatékonyságát.

Optimalizálja a tároláskezelést
A Synology Tároláskezelőjével a DS1515 lehetővé teszi a tárhelyek rugalmas telepítését és használatát. A Synology Hybrid RAID (SHR) szolgáltatással optimalizálhatja a RAID konfigurációt, és redundáns adatvédelmet biztosíthat. Az egyéb szolgáltatások, például az egyetlen RAID-on található több kötet és a Global Hot Spare szintén jelentősen hozzájárulnak a kezelés hatékonyságának növeléséhez, és bármilyen típusú telepítéshez megfelelnek.

Synology Központi kezelőrendszer (CMS)
Az olyan vállalatoknál, amelyek egynél több Synology NAS szerverrel rendelkeznek, a rugalmas és kényelmes CMS segítségével az összes egységet egyetlen belépési pontról kezelheti az IT rendszergazda. Egy egyszerű interfészen keresztül világos áttekintést kaphat az erőforrás-fogyasztásról és a naplókról, ami segíti önt abban, hogy bármilyen problémát azonnal azonosítson. A csoportos házirendek beállításával a Központi kezelőrendszer még többet segíthet a napi feladataiban. Amint egy NAS csoporthoz csatlakozik, automatikusan alkalmazni fogja annak szabályait külön konfigurálás nélkül.

Biztosítja az üzletmenet folytonosságát
A szakadatlan rendelkezésre állás minden vállalkozás központi törekvése. A DS1515 eszközön alkalmazott Synology High Availability (SHA) technológia egyetlen fürtbe gyűjti egy aktív és egy passzív kiszolgáló teljesítményét, amelyek közül az utóbbi mindig az első állapotát tükrözi. A Heartbeat jelzésrendszer figyeli a két kiszolgáló közötti kapcsolat állapotát. Az elsődleges kiszolgáló váratlan leállása esetén a passzív kiszolgáló azonnal átveszi a feladatokat. Emellett a többszörös LAN porttal ellátott DS1515 a redundanciát is csökkenti váratlan hálózati meghibásodások esetén.

Minden az egyben kiszolgáló
Az alkalmazások széles választékát kínáló DS1515 multifunkciós kiszolgálóként szolgál. A Mail Server és Mail Station bővítőcsomagokkal a DS1515 dedikált levelezési kiszolgálóként használható, teljes körű webes levelezési szolgáltatásokat biztosítva. A DS1515 működhet VPN-kiszolgálóként vagy -kliensként is. Az átfogó VPN-szolgáltatás lehetővé teszi a távoli hozzáférést a biztonsági protokollok karbantartása közben is. Nyomtatókiszolgálóként a DS1515 minimalizálja a vállalkozások üzemeltetési költségeit a nyomtatási erőforrások irodai megosztásával. Az adminisztrációs és hálózati eszközök, mint például a DNS Server, a Directory Server, a RADIUS Server, a DHCP Server és a naplózási központ segít hatékonyabban kezelni az informatikai eszközök telepítését és az azokhoz tartozó házirendeket. Használja ki maximálisan erőforrásait a DS1515 eszközzel!

Haté kony biztonsági mentési megoldás
A Synology DS1515 centralizált biztonsági mentési célhelyként is használható. Akár Windows, akár Mac rendszert használ, a Cloud Station segítségével számítógépéről mindenről biztonsági másolatot készíthet közvetlenül a Synology NAS szerverre. A fájlok minden egyes felhasználói módosításakor a rendszer automatikusan menti azokat a DS1515 eszközre. A Mac felhasználókat továbbá natív Apple(R) Time Machine támogatás is segíti. A DS1515 eszközön tárolt adatairól biztonsági mentést készíthet egy másik DiskStation eszközre, rsync kiszolgálókra, külső meghajtóra vagy akár az Amazon(R) S3, a Glacier felhőszolgáltatásra vagy a Microsoft Azure, az SFR és a hicloud szolgáltatásokra. A Biztonsági mentés és replikáció szolgáltatással bármely korábbi időpontra visszaállíthatja a kiszolgálót, és ütemezheti a biztonsági mentéseket, miközben minimalizálja a tárhelyhasználatot és a feldolgozási időt azáltal, hogy kizárólag a verziók között módosított adattömböket menti.

Fokozza az üzleti termelékenységet a felhőszolgáltatásokkal
Az átfogó felhőszolgáltatásokkal rendelkező DS1515 eszközön gyorsan és könnyen létrehozhatja a saját magánfelhőjét. A Cloud Station tökéletes csomagot kínál a fájlok szinkronizálására különböző eszközök között. A fájlokat offline üzemmódban is szerkesztheti, majd később szinkronizálhatja a Cloud Station alkalmazásba, ahol akár 32 különböző verzió tárolható, így lehetővé teszi egy fájl előző változatának visszaállítását vagy törölt fájlok visszanyerését. A DS cloud mobilalkalmazással a fájlok összes módosítását automatikusan szinkronizálhatja okostelefonokra és táblagépekre. A több helyszínen elhelyezkedő vállalatok kétutas szinkronizációt alkalmazhatnak különböző DiskStation eszközök között, biztosítva a különböző helyeken foglalkoztatott alkalmazottak számára az információk valós időben történő megosztását. Az IT rendszergazdák kijelölhetik manuálisan vagy fájlformátum és méret alapján automatikusan az egyes mappákat, amelyeket szinkronizálni kívánnak különböző eszközökre. A DSM szoftverben végrehajtható titkosításnak köszönhetően csak az férhet hozzá a Cloud Station alkalmazásba szinkronizált mappákhoz, aki rendelkezik a magán kulccsal.

Védje meg adatait
A DS1515 fejlett biztonsági szolgáltatásokkal nyújt védelmet a potenciális biztonsági hibák ellen. A Security Advisor elemzi a hálózati és rendszerbeállításokat, valamint a jelszavak erősségét, és eltávolít bármely rosszindulatú programot. Az AppArmor megakadályozza, hogy rosszindulatú programok engedély nélkül hozzáférjenek a rendszererőforrásokhoz. Személyre szabhatja a bizalmi szintet a csomagkezelési központban, hogy megakadályozza a nem megbízható forrásokból származó csomagok telepítését, és hogy megvédje a NAS eszközét az ismeretlen vagy illetéktelenül módosított fájloktól. Ezenkívül a DS1515 egyéb biztonsági bővítéseket is kínál, mint például AES titkosítást, kétlépéses ellenőrzést, blokkolt, illetve engedélyezett IP-címek listázását, víruskereső csomagokat, tűzfalat és a DoS-támadások megelőzésére szolgáló funkciót.

Környezetbarát NAS kiszolgáló
Minden Synology NAS az energiahatékonyságot szem előtt tartva lett megtervezve. A DS1515 fogyasztása mindössze 18.2W HDD-hibernálás alatt és 32.3W hozzáférési üzemmódban. A Wake on LAN/WAN (LAN/WAN ébresztés) támogatás és a tápfeszültség ütemezett be-/kikapcsolása tovább csökkentheti az energiafogyasztást és a működtetés költségeit. A Synology elismeri globális felelősségét, így minden terméke RoHS-szabványnak megfelelő alkatrészekből épül, a csomagolás pedig újrahasznosítható anyagokkal történik.

Így is ismerheti: DiskStation DS 1515, DiskStationDS1515

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^