Synology DiskStation DS415+

Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

További ajánlataink

Külföldi áfával forgalmazó boltok ajánlatai

192 366 Ft
Ingyenes kiszállítás
Termékleírás
Bővíthető Igen
Maximális kapacitás 32000 GB
Merevlemezek száma 4
RAID támogatás Van
RAID szintek  0, 1, 5, 6, 10
DLNA támogatás  Van
UPnP támogatás  Nincs
Webes elérés Nincs
Backup szoftver Van
Nyomtató szerver támogatás Nincs

Csatlakozók

Ethernet Van
Wi-Fi Nincs
USB csatlakozó Van
eSata csatlakozó Van
Merevlemez csatlakozó SATA2/SATA3

Méretek

Szélesség 203 mm
Magasság 165 mm
Mélység 233.2 mm

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Gyártó: Synology
Modell: DiskStation DS415+


Leírás:

Összetett feladatokhoz és titkosításhoz optimalizált négymagos, négy bővítőhelyes NAS

A négymagos processzorral és hardveres titkosítómotorral felszerelt, zökkenőmentes szoftverintegrációt biztosító DS415+ egy nagy teljesítményű, négy bővítőhelyes NAS kiszolgáló, amely kiemelkedő sebességet és felgyorsított adattitkosítást kínál a jelentősen megnövekedett tárhely mellett. A DS415+ lehetővé teszi kis és közepes méretű vállalatok számára, hogy egyszerre élvezzék a kiemelkedő sebesség és adattitkosítás előnyeit.

Nagy sebességű adatátvitel és hardveres titkosítómotor

A négymagos processzorral és AES-NI hardveres titkosítómotorral felszerelt DS415+ elképesztően gyors sebességet biztosít adatátvitelhez, még titkosított adatok esetén is. Engedélyezett Link Aggregation mellett a DS415+ átlagosan 228 MB/mp olvasási és 233 MB/mp írási sebességet biztosít, miközben a titkosított fájlok átvitele is meglepően hasonló sebességeken történik: több mint 232 MB/mp olvasási és több mint 206 MB/mp írási sebességen. Más szóval: adatainak a teljesítmény csökkenése nélkül biztosíthat védelmet.

Kettős LAN port feladatátviteli és Link Aggregation támogatással

A feladatátviteli és Link Aggregation támogatással rendelkező két Ethernet porttal felszerelt DS415+ biztosítja a folyamatos rendelkezésre állást még akkor is, ha a LAN kapcsolat meghibásodik az egyik porton, így csökkentve a költséges szolgáltatásleállás veszélyét. A trunking szolgáltatással kibővített Link Aggregation az egyszerű hálózati kábelek és portok esetében elérhető sebesség fölé növeli a kapcsolat sebességét.

Könnyű telepítés, problémamentes karbantartás

A könnyű telepítés és a gyorscserélhető merevlemezek támogatása biztosítja a könnyű karbantartást és a folyamatos rendelkezésre állást még a merevlemezek cseréjekor is. Ezenkívül a DS415+ passzív hűtőrendszere csökkenti a dedikált processzorhűtő ventilátortól való függést, és minden ponton lecsökkenti a rendszerhiba veszélyét. Ha a rendszer ventilátorhibát észlel, a beépített redundanciamechanizmusok biztosítják a folyamatos működést a csereventilátor beszereléséig.

Az USB 3.0 és eSATA támogatása biztosítja a külső tárolókra történő gyors adatátvitelt

A DS415+ USB 3.0, USB 2.0 és eSATA portokkal egyaránt rendelkezik, amelyeken keresztül külső tárolóeszközök széles választéka csatlakoztatható az eszközhöz, amely ugyanakkor a gyors és hatékony fájlátvitelt is biztosítja. Az USB 3.0 támogatással rendelkező eszköz akár 5 Gbps átviteli sebességet nyújthat, azaz 10-szer gyorsabb lehet, mint az USB 2.0, így rövidebb idő alatt, kevesebb energiafogyasztással továbbítja az adatokat külső merevlemezekre.

DiskStation Manager - egy díjnyertes operációs rendszer

A Synology DiskStation Manager (DSM) egy letisztult, böngészőalapú operációs rendszer, amely minden DiskStation és RackStation eszközön fut, nagyban megkönnyítve a Synology NAS kezelését. Az intuitív kezelői felületnek köszönhetően a DSM használatával intelligensebben és egyszerűbben férhet hozzá az adataihoz és oszthatja meg azokat. A Synology Csomagkezelési központjából hasznos bővítőcsomagokat tölthet le és telepíthet, amelyeket kifejezetten az Ön egyéni és üzleti igényeire terveztek, hogy jobban kiélvezhesse a szórakozással töltött időt, és hatékonyabban végezhesse munkáját.

Zökkenőmentes tárolási megoldás virtualizációs környezetekbe

A DS415+ zökkenőmentes tárolási megoldásokat kínál virtualizációs környezetek számára, mint például a VMware, a Citrix vagy a Microsoft Hyper-V. A VMware vSphere(R) 5 és VAAI integrációval rendelkező DS415+ segít tehermentesíteni a rendszert a tárolási műveletek végrehajtásakor és optimalizálni a VMware környezetek számítási teljesítményét. A Windows ODX támogatásnak köszönhetően nő az adatkezelés sebessége, mivel a rendszer mentesül az adatátvitelhez szükséges terheléstől. Emellett az iSCSI lehetővé teszi a kis- és középvállalkozások számára a tárhely adatközpontokba való rendezését, miközben az üzemeltető számítógépeken fenntartja a helyileg csatlakoztatott lemezek illúzióját.

Zökkenőmentesen illeszkedik az üzleti környezetekbe

A Windows AD, LDAP és Domain Trust támogatással rendelkező DS415+ zökkenőmentessé teszi a fiókok integrációját. A Felhasználói kezdőlap szolgáltatással minden felhasználói fiókhoz automatikusan létrehozhat egy ,,home" mappát, amellyel minimálisra csökkentheti a rendszergazda munkáját, megszabadítva annak terhétől, hogy minden egyes fiókhoz külön kelljen létrehoznia a ,,home" mappákat. A DS415+ eszközön elérhető Windows ACL támogatás lehetővé teszi a rendszergazdák számára a hozzáférési vezérlők finomhangolását és a DS415+ eszközön tárolt fájlokhoz és mappákhoz rendelt jogosultságok megadását, az ismerős Windows felhasználói felületen keresztül. A legnagyobb protokollokkal kompatibilis DS415+ kiiktathatja a kiszolgáló beállításával kapcsolatos globális költségeket és fokozhatja a rendszergazdák munkájának hatékonyságát.

Optimalizálja a tároláskezelést

A Synology Tároláskezelőjével a DS415+ lehetővé teszi a tárhelyek rugalmas telepítését és használatát. A Synology Hybrid RAID (SHR) szolgáltatással optimalizálhatja a RAID konfigurációt, és redundáns adatvédelmet biztosíthat. Az egyéb szolgáltatások, például az egyetlen RAID-on található több kötet és a Global Hot Spare szintén jelentősen hozzájárulnak a kezelés hatékonyságának növeléséhez, és bármilyen típusú telepítéshez megfelelnek.

A legtöbb platformmal kompatibilis megosztás

Élvezze a zökkenőmentes fájlmegosztás előnyeit Windows(R), Mac(R) és Linux(R) platformokon keresztül a DS415+ átfogó hálózatiprotokoll-támogatásával, beleértve az FTP, SMB2, AFP, NFS és WebDAV támogatását. A Windows AD és LDAP integrációval a DS415+ könnyűszerrel beilleszkedik bármilyen meglévő hálózati környezetbe, anélkül, hogy a rendszergazdák külön belépési adatokat kellene tároljanak. Az AFP, CIFS, File Station és WebDAV kliensen támogatott szemétkosár szolgáltatás segítségével a hiányzó fájlok problémája is megoldódik. A megosztott mappákból törölt fájlok automatikusan átkerülnek a Lomtárba.

Hatékony biztonsági mentési megoldás

A Synology DS415+ centralizált biztonsági mentési célhelyként is használható. A PC-felhasználók biztonsági mentést készíthetnek adataikról a DS415+ eszközre a Windows biztonsági mentés használatával, a MAC OS X felhasználók pedig élvezhetik a natív Apple(R) Time Machine-integrációt. Ezenkívül a DS415+ eszközén tárolt adatokról és alkalmazásokról biztonsági másolatot készíthet más DiskStation-ökre, rsync-kiszolgálókra, külső meghajtókra vagy akár az Amazon(R) S3 és Glacier felhőszolgáltatásokba. A Biztonsági mentés és replikáció szolgáltatással bármely korábbi időpontra visszaállíthatja a kiszolgálót, és ütemezheti a biztonsági mentéseket, miközben minimalizálja a tárhelyhasználatot és a feldolgozási időt azáltal, hogy kizárólag a verziók között módosított adattömböket menti. A Cloud Station használatával a PC-n található fájlokról biztonsági másolatot készíthet a DS415+ eszközre. Minden módosításkor, amit a fájlokon hajt végre, a rendszer automatikusan menti azokat a DS415+ eszközre.

Minden az egyben kiszolgáló

Az alkalmazások széles választékát kínáló DS415+ multifunkciós kiszolgálóként szolgál. A Mail Server és Mail Station bővítőcsomagokkal a DS415+ dedikált levelezési kiszolgálóként használható, teljes körű webes levelezési szolgáltatásokat biztosítva. A DS415+ működhet VPN-kiszolgálóként vagy -kliensként is. Az átfogó VPN-szolgáltatás lehetővé teszi a távoli hozzáférést a biztonsági protokollok karbantartása közben is. Nyomtatókiszolgálóként a DS415+ minimalizálja a vállalkozások üzemeltetési költségeit a nyomtatási erőforrások irodai megosztásával. Az adminisztrációs és hálózati eszközök, mint például a DNS Server, a Directory Server, a RADIUS Server, a DHCP Server és a naplózási központ segít hatékonyabban kezelni az informatikai eszközök telepítését és az azokhoz tartozó házirendeket. Használja ki maximálisan erőforrásait a DS415+ eszközzel!

Biztosítja az üzletmenet folytonosságát

A szakadatlan rendelkezésre állás minden vállalkozás központi törekvése. A DS415+ eszközön alkalmazott Synology High Availability (SHA) technológia egyetlen fürtbe gyűjti egy aktív és egy passzív kiszolgáló teljesítményét, amelyek közül az utóbbi mindig az első állapotát tükrözi. A Heartbeat jelzésrendszer figyeli a két kiszolgáló közötti kapcsolat állapotát. Az elsődleges kiszolgáló váratlan leállása esetén a passzív kiszolgáló azonnal átveszi a feladatokat. Emellett a többszörös LAN porttal ellátott DS415+ a redundanciát is csökkenti váratlan hálózati meghibásodások esetén.

Fokozza az üzleti termelékenységet a felhőszolgáltatásokkal

Az átfogó felhőszolgáltatásokkal rendelkező DS415+ eszközön gyorsan és könnyen létrehozhatja a saját felhőjét. A Cloud Station tökéletes választás a fájlok különböző eszközök közötti szinkronizálására, mialatt a fontos adatok fokozott védelmet élvezhetnek. A fájlokat offline üzemmódban is szerkesztheti, majd később szinkronizálhatja a Cloud Station alkalmazásba, ahol akár 32 különböző verzió tárolásával megakadályozhatja a fájl felülírását. A DS cloud mobilalkalmazással a fájlok összes módosítását automatikusan szinkronizálhatja az okostelefonokra és táblagépekre. A több helyszínen elhelyezkedő vállalatok kétutas szinkronizációt alkalmazhatnak különböző DiskStation-ök között, biztosítva a különböző helyeken foglalkoztatott alkalmazottak számára az információk valós időben történő megosztását. A rendszergazdák testre szabhatják a szinkronizációs szabályokat, például letilthatják a nagy méretű fájlok szinkronizálását a sávszélesség optimális kihasználása érdekében.

Védje meg adatait

A DS415+ a megosztás szintjén AES 256 bites titkosítást biztosít a jogosulatlan hozzáférések megakadályozására. Miután létrehozott és titkosított egy megosztott mappát, a titkosítási kulcs nélkül mások akkor sem tudják felhasználni a titkosított adatokat, ha kiveszik a merevlemezeket a DS415+ eszközből, és a saját eszközükön telepítik azokat. A kétlépéses ellenőrzés fokozott védelmet biztosít, mivel a mobileszközére küldött hat számjegyű, egyedi hozzáférési kód nélkül a rendszer nem engedélyezi a belépést. Ezenkívül a DS415+ egyéb biztonsági bővítéseket is kínál, mint például a blokkolt, illetve engedélyezett IP-címek listázása, víruskereső csomagok, tűzfal és a DoS-támadások megelőzésére szolgáló funkció. Ezek a fejlesztések biztosítják a DSM környezet védelmét.

Környezetbarát NAS kiszolgáló

Minden Synology NAS az energiahatékonyságot szem előtt tartva lett megtervezve. A DS415+ fogyasztása mindössze 17.3W HDD-hibernálás alatt és 46.2W hozzáférési üzemmódban. A Wake on LAN/WAN (LAN/WAN ébresztés) támogatás és a tápfeszültség ütemezett be-/kikapcsolása tovább csökkentheti az energiafogyasztást és a működtetés költségeit. A Synology elismeri globális felelősségét, így minden terméke RoHS-szabványnak megfelelő alkatrészekből épül, a csomagolás pedig újrahasznosítható anyagokkal történik.

Így is ismerheti: DiskStation DS 415, DiskStationDS415, DiskStation DS 415+

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^