QNAP HS-251

QNAP HS-251

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!
Legutolsó ismert ár (2018. 08. 15.): 106 290 Ft

Hasonló tulajdonságokkal rendelkező további termékeink

További QNAP termékek: QNAP NAS meghajtó

Termékleírás
Bővíthető Igen
Merevlemez férőhelyek száma 2 db
RAID támogatás  Van
RAID szintek  0, 1
DLNA támogatás  Van
UPnP támogatás  Nincs
Webes elérés Van
Backup szoftver Van
Nyomtató szerver támogatás Van

Csatlakozók

Ethernet Van
Wi-Fi Nincs
USB csatlakozó Van
eSata csatlakozó Nincs
Merevlemez csatlakozó SATA/SSD

Méretek

Szélesség 302 mm
Magasság 41.3 mm
Mélység 220 mm

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Gyártó: QNAP
Modell: HS-251


Leírás:

Nagy teljesítmény

Az új, 22 nm-es, 64 bites, kétmagos Intel(R) Celeron(R) 2,41GHz-es processzorral hajtott, 1 GB-os, energia hatékony DDR3L RAM-mal ellátott (8 GB-ig bővíthető), kettős LAN porttal, valamint HDMI csatlakozóval felvértezett HS-251 egy prémium kategóriás, erőteljes, nagy teljesítményű otthoni NAS, mellyel akár 220 MB/s-os írási és olvasási sebesség is elérhető. CPU igényes feladatok esetén a HS-251 képes a processzor órajelét automatikusan megemelni 2,41 GHz-ről 2,58 GHz-re. A HS-251 gyors kódolási és dekódolási teljesítménye AES-256 bites titkosítás mellett akár 68 Mb/s adatátviteli sebességet biztosít, megnövelve a rendszer teljesítményét, védelmi szintjét, valamint szavatolja a tárolt személyes és érzékeny adatok biztonságát.

QTS - Egyszerű és hatékony

Az intuitív QTS felhasználói kezelőfelületnek köszönhetően a HS-251 rendszer műveletei gördülékenyen, könnyedén zajlanak. Intelligens asztalán könnyen megtalálja a kívánt funkciókat, egy mozdulattal létrehozhat asztali vagy csoport parancsikonokat, valós időben követheti nyomon a fontos rendszer információkat, és a használat hatékonyságának növelése érdekében több feladat egyidejű futtatásához párhuzamosan több alkalmazásablakot is megnyithat.

Építse fel saját felhőjét, melyet később bárhonnan elér

A QNAP myQNAPcloud felhő szolgáltatása egy állandó összeköttetésű infrastruktúrát nyújt mind üzleti, mind otthoni felhasználók számára, akik így könnyedén felépíthetik magánjellegű vagy személyes felhőjüket. A HS-251 bármilyen internet böngészőn vagy a QNAP saját mobilalkalmazásain keresztül személyes felhőjévé válhat, melyen a tárolt adatokhoz bármikor hozzáférhet. Használja ki a myQNAPcloud szolgáltatás előnyeit, amely külső hozzáférést nyújt HS-251 készülékéhez, függetlenül attól, hogy Ön éppen a világ mely pontján van. Azonnali streamelést enged multimédiás tartalmaihoz, melyeket meg is oszthat barátaival.

Valós idejű és offline HD videó transzkódolás

A HS-251 páratlan minőségű, valós idejű, full-HD videó transzkódolással bír, így videóit olyan formátumokba konvertálhatja, melyeket PC-n, okostelefonon, Smart TV-n könnyedén lejátszhat. A HS-251-en tárolt különféle videókat egyidejűleg akár öt eszközzel is megtekintheti a valós idejű hardveres támogatású transzkódolás mellett. A HS-251 lehetővé teszi, hogy egyszerre több eszközön, bonyolult és időigényes fájlkonverziók nélkül, azonnali jelleggel játssza le videóit - még azokon is, melyek számítási teljesítmény híján vannak, vagy csak kevés fájl formátumot támogatnak.
Az offline transzkódolás révén korlátozott, kis sávszélességű internetkapcsolat mellett is egy előre lerenderelt, kis felbontás kiválasztásával élvezetes minőségben tekintheti meg videóit a File Station, Video Station, vagy Qfile iOS és Androidos alkalmazásokon keresztül anélkül, hogy leszűkítené a HS-251 teljesítményét más alkalmazások futtatásához. Emellett így még több ember számára nyílik meg a lehetőség, hogy streameléssel videókat játszanak le. A HS-251-en kijelölhet egy mappát, amely kifejezetten az automatikus videó transzkódolásra szolgál.

Multimédia tartalom streamelése DLNA-n, AirPlay-jel és Plex-szel

A HS-251-en tárolt HD minőségű videókat és nagy felbontású audió tartalmat - mint amilyen a DSD (Digital Stream Digital) audió formátum - DLNA kompatibilis eszközökön, pl. HDTV-n, Smart TV-n, Sony(R) PS3-on, Microsoft(R) Xbox 360-on, valamint Hi-Fi rendszerén keresztül is élvezheti. Az iOS készüléken a Qfile alkalmazással tallózhat a HS-251-en tárolt videók és fotók között, valamint Apple TV-vel a TV-jén is lejátszhatja a kiválasztott videókat. A QTS App Centerből letölthető QAirplay alkalmazás telepítésével az Apple TV-vel, közvetlenül a TV-n játszhatja le multimédia tartalmát. Az Apple TV-n keresztül lejátszott multimédia tartalom megkerüli okostelefonját, ezzel kíméli annak akkumulátorát. A HS-251 támogatja a Plex Media Server-t, amely az összes multimédia tartalmat kiegészítő információk széles skálája mellett rendszerezi, így a HS-251 egy könnyen használható, de mégis nagy teljesítményű streaming készülékké válik DLNA, Roku, Amazon Fire TV és Google TV támogatással.

Élvezze full-HD videóit HDMI kapcsolaton keresztül a HD Stationnel

A QNAP HD Station ötvözi az erőteljes XBMC v12 média lejátszót és internet böngészőt. HDMI 1.4a kompatibilitással bír, így a HS-251-et HDTV-re is csatlakoztathatva minőségi multimédia tartalmát nagy képernyőn is megtekintheti. A remekbe szabott felhasználói felület, valamint a 7.1 csatornás surround audió átviteli támogatás full-HD videók zökkenőmentes lejátszását teszi lehetővé, melynek köszönhetően valódi házimozi élménynek* lehet részese. A Qremote alkalmazás telepítésével okostelefonjából távirányítót varázsolhat, vagy használhatja a QNAP RM-IR002 és MCE távirányítókat: a HS-251 beépített infravörös vevője révén kényelmesen vezérelheti távolról a HD Stationt. Sőt, a HD Station támogatja a YouTube Pairing alkalmazást, mellyel okostelefonon, tableten vagy számítógépen választhatja ki a kívánt YouTube videót, majd a HS-251-en keresztül lejátszhatja azt HDTV-n.

Virtualizáció: bővítse új funkciókkal HS-251 készülékét

Bemutatjuk a világ első, integrált virtualizációs technológiával felvértezett, konzúmer NAS készülékét. A Virtualization Stationnel a HS-251 egy kettő az egyben NAS-sá alakul, amely egyszerre képes egy teljes körű NAS szerepét betölteni, valamint egy virtualizációs platformként is szolgál, amely számos operációs rendszert támogat, képes virtuális gép gyors létrehozására, virtuális gép importálásra- exportálásra, snapshot készítésre, valamint lehetővé tesz desktop műveleteket böngészőn keresztül. A könnyen használható kezelőfelületen központilag, minden erőfeszítés nélkül irányíthatja a HS-251-en létrehozott virtuális gépeket. Emellett tetszés szerint le is tölthet virtuális gépeket a VM piacokról, valamint egyetlen bonyolult műveletsor nélkül importálhatja ezeket a HS-251-re.

Fájlmegosztás platformok közötti átjárással, központi adattárolás

A HS-251 támogatja a Windows, Mac és Linux/UNIX operációs rendszerek közötti fájlmegosztásra szolgáló SMB/CIFS, NFS és AFP protokollokat. Adatok, napló-fájlok, CD-k és DVD-k image ISO-fájlai központilag tárolhatók, és egyúttal egy integrált vírusirtó rendszerrel védhetők a HS-251-en.

Teljes körű biztonsági megoldások az adatok védelme érdekében

A QNAP NetBak Replicator támogatja a Windows-os valós idejű és ütemezett biztonsági mentéseket, beleértve az Outlook email archiválást. Az ugyancsak támogatott Apple Time Machine a Mac OS X felhasználók számára nyújt megoldást adataik zökkenőmentes mentéséhez a HS-251-re. HS-251 elülső paneljén található 3.0-s USB port egyetlen-érintéses másolási funkcióval bír, azaz egyetlen gombnyomással átmásolhatja a külső meghajtókon tárolt biztonsági mentést a HS-251, vagy fordítva, a HS-251-ről a külső meghajtókra. A HS-251 más gyártóktól származó, biztonsági mentésre szolgáló programok széles skáláját támogatja, többek között a Acronis(R) True Image és a Symantec(R) Backup Exec programokat.

A katasztrófa utáni helyreállítási megoldások mellett többé nincs ok az aggodalomra

A HS-251 számos adat helyreállítási lehetőséget kínál. Az RTRR (Real Time Remote Replication) a valós idejű és ütemezett biztonsági mentést is támogatja egy távoli Turbo NAS-ra vagy FTP szerverre, valamint szinkronizálja a távoli mappákat a helyi mappákkal a mentési hatékonyság javítása, és a mentési idő csökkentése érdekében. A HS-251 emellett támogatja az rsync protokollt az adatok egy távoli szerverre történő, ütemezett jellegű kimentéséhez. Mindezeken felül az adatok kimenthetők, valamint helyreállíthatók számos felhő alapú adattárolási szolgáltatásról, mint az Amazon(R) S3, Amazon Glacier, Microsoft(R) Azure, ElephantDrive(R), Symform(R), Dropbox(R) és Google(R) Drive.

Otthoni számítógépének használatát optimalizálja az IT Management Station alkalmazással

A Mandriva(R) Pulse által kifejlesztett Management Station rugalmas szolgáltatást kínál otthoni számítógépeinek kezeléséhez. Telepítse HS-251 készülékén az IT Management Station alkalmazást, és máris könnyedén kezelheti a család eltérő operációs rendszerekkel működő számítógépeit, értékes adatairól gond nélkül készíthet biztonsági mentést vagy végezhet helyreállítást, valamint nagy hatékonysággal, központilag telepíthet és frissíthet szoftvereket egyszerre több számítógépen.

Archiválja fényképes emlékeit, ossza meg életét

Ezentúl a HS-251 lesz féltve őrzött fotóinak titkos trezorja. A Photo Station alkalmazással a fényképek megosztása gyerekjátékká válik, miközben egyéni hozzáférési jogok megadására is lehetőség nyílik. Miután feltöltötte a fényképeket a HS-251-re, bármely internet böngészőben fényképalbumokat hozhat létre, az albumokban rendszerezheti a fényképeit, valamint a közösségi oldalakon, mint a Facebook, Google+, Twitter vagy a Pinterest, meg is oszthatja ezeket barátaival, családtagjaival. Mobil eszközei is hasznára válhatnak: a Qfile mobil alkalmazással mind iOS(R), mind Android(TM) eszközökön azonnali jelleggel tölthet fel fotókat a HS-251-re.

Állítsa össze otthon zenei könyvtárát, hogy bárhol élvezhesse kedvenc zenéjét

A Music Station segít zenei gyűjteményének kategorizálásában, valamint megjeleníti az albumok borítóit, és könnyedén rendszerezheti saját lejátszási listáját. A Music Station webes lejátszójával bárhol is járjon, csak pár kattintás és máris hallgathatja kedvenc zenéit. A Music Station több ezer helyi és globális online internetes rádió adást tartalmaz az Ön teljes körű szórakoztatása érdekében.

A HS-251-ről a zenehallgatás számtalan módon megoldható:

Streameljen zenét, vagy nagy felbontású audió (DSD) tartalmat a DLNA-t támogató Hi-FI rendszerére és élvezze a kiemelkedő minőségű zenét.
Streamelje zenéjét AirPlay-kompatibilis eszközökre.
Élvezze kedvenc számait az iTunes Server-ről, vagy hallgasson zenét saját számítógépén a böngészőn keresztül.
Hallgasson zenét mobil eszközén a Qmusic alkalmazáson keresztül.

Letöltő központ a hét minden napján, a nap 24 órájában

A HS-251 egy tökéletes letöltő központ nagy sebességű BT, Magnet, PT (Private Trackers), eMule, FTP és HTTP letöltésekhez. Miután a letöltési feladatok kiadásra kerültek, akár ki is kapcsolhatja számítógépét, a HS-251 annyi HD videót tölt le, amennyit csak akar. A QGet segédprogrammal helyi hálózaton vagy interneten keresztül, távolról is vezérelheti az akár több Turbo NAS eszközön futó letöltési feladatokat. Ezenfelül a HappyGet alkalmazással online videókról is kimeríthetetlen mennyiségben készíthet biztonsági mentéseket a HS-251-re.

Dropbox-szerű fájlszinkronizálás számítógépek és mobil eszközök között

A Qsync alkalmazással HS-251 készüléke egy fájlszinkronizációs adatbiztonsági központtá válik. A HS-251-re feltöltött összes fájl elérhetővé válik a kapcsolt eszközökről, pl. számítógépekről, laptopokról, mobil eszközökről. A Qsync alkalmazás különösen nagy segítséget jelenthet a fájlok kezelésében a sokat utazóknak, hiszen innentől kezdve eszközeiken mindig a legfrissebb fájlokat találják. A Qsync több módot is kínál a fájlok szinkronizálásához és csoportos megosztásához, nagyban hozzájárulva a csapat feladatok során szükséges összmunka hatékonyabbá tételéhez.

Átfogó felügyeleti megoldás, amely non-stop védelmet nyújt

A HS-251 Surveillance Station alkalmazása professzionális felügyeleti megoldást nyújt felhasználóbarát kezelőfelülettel, több mint 2600 IP kamera típussal való kompatibilitással, valamint bővíthető IP kamera csatorna felhasználói jogokkal. Valós idejű megfigyelést, videó- és hangfelvétel rögzítést, valamint visszajátszást tesz lehetővé egyéni beállítások széles skáláját felvonultatva. Emellett iOS(R) vagy Android(TM) eszközére a VMobile alkalmazást telepítve bárhol, bármikor vezérelheti kameráinak működését, illetve bárhol, bármikor teljes rálátást kaphat a megfigyelt területre.

Hozzáférés, használat, szinkronizálás és szórakozás tabletről, okostelefonról

A HS-251 az Ön saját felhőtárolója, amely virtuálisan kibővíti mobileszközének kapacitását. A Qfile alkalmazással olyan könnyedén tölthet fel, tölthet le, férhet hozzá, kezelhet és oszthat meg fájlokat, mintha csak több tonnányi aktát cipelne zsebében. Amennyiben a Qfile alkalmazás iOS eszközön fut, a felhasználók a HS-251-en tárolt videók és fotók között is böngészhetnek, valamint lejátszhatják ezeket az Apple TV-n keresztül televízió készüléken is. A Qmanagerrel távolról, nagy hatékonysággal követheti és kezelheti a HS-251-et anélkül, hogy be kellene kapcsolnia PC-jét, míg a Qmusic alkalmazással bárhol, bármikor meghallgathatja a HS-251-en tárolt zenei gyűjteményeit, valamint le is töltheti ezeket, így később offline is élvezeti kedvenc számait.

Így is ismerheti: HS 251, HS251
Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^