Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

qnap Nas Qnap Ts-251+ 2g (2hdd) (ts-251+ 2g)

108 908 Ft
Ingyenes kiszállítás
Részletek a boltban
irány a bolt »
cct.hu

Hasonló tulajdonságokkal rendelkező további termékeink

További QNAP termékek: QNAP NAS meghajtó

Termékleírás
Bővíthető Igen
Merevlemez férőhelyek száma 2 db
RAID támogatás  Van
RAID szintek  0, 1
DLNA támogatás  Van
UPnP támogatás  Van
Webes elérés Van
Backup szoftver Van
Nyomtató szerver támogatás Van

Csatlakozók

Ethernet Van
Wi-Fi Nincs
USB csatlakozó Van
eSata csatlakozó Nincs
Merevlemez csatlakozó SATA

Méretek

Szélesség 102 mm
Magasság 168.5 mm
Mélység 225 mm

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Gyártó: QNAP
Modell: TS-251


Leírás:

Nagy teljesítmény

Az új, 22 nm-es, 64 bites, kétmagos Intel(R) Celeron(R) 2,41GHz-es processzorral hajtott, 1 GB-os, energia hatékony DDR3L RAM-mal ellátott (8 GB-ig bővíthető), kettős LAN porttal, valamint HDMI csatlakozóval felvértezett TS-251 egy prémium kategóriás, erőteljes, nagy teljesítményű otthoni NAS, mellyel akár 220 MB/s-os írási és olvasási sebesség is elérhető. CPU igényes feladatok esetén a TS-251 képes a processzor órajelét automatikusan megemelni 2,41 GHz-ről 2,58 GHz-re. A TS-251 gyors kódolási és dekódolási teljesítménye AES-256 bites titkosítás mellett akár 68 Mb/s adatátviteli sebességet biztosít, megnövelve a rendszer teljesítményét, védelmi szintjét, valamint szavatolja a tárolt személyes és érzékeny adatok biztonságát.

QTS - Egyszerű és hatékony

Az intuitív QTS felhasználói kezelőfelületnek köszönhetően a TS-251 rendszer műveletei gördülékenyen, könnyedén zajlanak. Intelligens asztalodon könnyen megtalálhatod a kívánt funkciókat, egy mozdulattal létrehozhatsz asztali vagy csoport parancsikonokat, valós időben követheted nyomon a fontos rendszer információkat és a használat hatékonyságának növelése érdekében több feladat egyidejű futtatásához párhuzamosan több alkalmazásablakot is megnyithatsz.

Építsd fel saját felhődet, melyet később bárhonnan elérsz!

A QNAP myQNAPcloud felhő szolgáltatása egy állandó összeköttetésű infrastruktúrát nyújt mind üzleti, mind otthoni felhasználásra, így könnyedén felépítheted magánjellegű vagy személyes felhődet. A TS-251 bármilyen internet böngészőn vagy a QNAP saját mobilalkalmazáson keresztül személyes felhőddé válhat, melyen a tárolt adatokhoz bármikor hozzáférhetsz. Használd ki a myQNAPcloud szolgáltatás előnyeit, amely külső hozzáférést nyújt TS-251 készülékedhez, függetlenül attól, hogy éppen a világ mely pontján vagy. Azonnali streamelést enged multimédiás tartalmaidhoz, melyeket meg is oszthatsz barátaiddal.

Valós idejű és offline HD videó transzkódolás

A TS-251 páratlan minőségű, valós idejű, full-HD videó transzkódolással bír, így videóidat olyan formátumokba konvertálhatod, melyeket PC-n, okostelefonon, Smart TV-n könnyedén lejátszhatsz. A TS-251-en tárolt különféle videókat egyidejűleg akár öt eszközzel is megtekintheted a valós idejű hardveres támogatású transzkódolás mellett. A TS-251 lehetővé teszi, hogy egyszerre több eszközön, bonyolult és időigényes fájlkonverziók nélkül, azonnali jelleggel játszd le videóid - még azokon is, melyek számítási teljesítmény híján vannak, vagy csak kevés fájl formátumot támogatnak. Az offline transzkódolás révén korlátozott, kis sávszélességű internetkapcsolat mellett is egy előre lerenderelt, kis felbontás kiválasztásával élvezetes minőségben tekintheted meg videóid a File Station, Video Station, vagy Qfile iOS és Androidos alkalmazásokon keresztül anélkül, hogy leszűkítenéd a TS-251 teljesítményét más alkalmazások futtatásához. Emellett így még több ember számára nyílik meg a lehetőség, hogy streameléssel videókat játszanak le. A TS-251-en kijelölhetsz egy mappát, amely kifejezetten az automatikus videó transzkódolásra szolgál.

Multimédia tartalom streamelése DLNA-n, AirPlay-jel és Plex-szel

A TS-251-en tárolt HD minőségű videókat és nagy felbontású audió tartalmat - mint amilyen a DSD (Digital Stream Digital) audió formátum - DLNA kompatibilis eszközökön, pl. HDTV-n, Smart TV-n, Sony(R) PS3-on, Microsoft(R) Xbox 360-on, valamint Hi-Fi rendszerén keresztül is élvezheted. Az iOS készüléken a Qfile alkalmazással tallózhatsz a TS-251-en tárolt videók és fotók között, valamint Apple TV-vel a TV-jén is lejátszhatod a kiválasztott videókat. A QTS App Centerből letölthető QAirplay alkalmazás telepítésével az Apple TV-vel, közvetlenül a TV-n játszhatod le multimédia tartalmaidat. Az Apple TV-n keresztül lejátszott multimédia tartalom megkerüli okostelefonodat, ezzel kíméli annak akkumulátorát. A TS-251 támogatja a Plex Media Server-t, amely az összes multimédia tartalmat kiegészítő információk széles skálája mellett rendszerezi, így a TS-251 egy könnyen használható, de mégis nagy teljesítményű streaming készülékké válik DLNA, Roku, Amazon Fire TV és Google TV támogatással.

Élvezd full-HD videóid HDMI kapcsolaton keresztül a HD Stationnel

A QNAP HD Station ötvözi az erőteljes XBMC v12 média lejátszót és internet böngészőt. HDMI 1.4a kompatibilitással bír, így a TS-251-et HDTV-re is csatlakoztathatva minőségi multimédia tartalmát nagy képernyőn is megtekintheted. A remekbe szabott felhasználói felület, valamint a 7.1 csatornás surround audió átviteli támogatás full-HD videók zökkenőmentes lejátszását teszi lehetővé, melynek köszönhetően valódi házimozi élménynek* lehetsz részese. A Qremote alkalmazás telepítésével okostelefonodból távirányítót varázsolhatsz, vagy használhatod a QNAP RM-IR002 és MCE távirányítókat: a TS-251 beépített infravörös vevője révén kényelmesen vezérelheted távolról a HD Stationt. Sőt, a HD Station támogatja a YouTube Pairing alkalmazást, mellyel okostelefonon, tableten vagy számítógépen választhatod ki a kívánt YouTube videót, majd a TS-251-en keresztül lejátszhatod azt HDTV-n.

Virtualizáció: bővítsd új funkciókkal TS-251 készülékedet

Ez a világ első, integrált virtualizációs technológiával felvértezett, konzúmer NAS készüléke. A Virtualization Stationnel a TS-251 egy kettő az egyben NAS-sá alakul, amely egyszerre képes egy teljes körű NAS szerepét betölteni, valamint egy virtualizációs platformként is szolgál, amely számos operációs rendszert támogat, képes virtuális gép gyors létrehozására, virtuális gép importálásra- exportálásra, snapshot készítésre, valamint lehetővé tesz desktop műveleteket böngészőn keresztül. A könnyen használható kezelőfelületen központilag, minden erőfeszítés nélkül irányíthatod a TS-251-en létrehozott virtuális gépeket. Emellett tetszés szerint le is tölthetsz virtuális gépeket a VM piacokról, valamint egyetlen bonyolult műveletsor nélkül importálhatod ezeket a TS-251-re. Megjegyzés! A Virtualization Station futtatásához legalább 2 GB RAM szükséges. Több virtuális gép is telepíthető, de egyszerre csak egy futtatható. 4 GB RAM-mal ellátott TS-251 ajánlott (rendelési szám: TS-251-4G), amely rendelésre kapható.

Fájlmegosztás platformok közötti átjárással,
központi adattárolás


A TS-251 támogatja a Windows, Mac és Linux/UNIX operációs rendszerek közötti fájlmegosztásra szolgáló SMB/CIFS, NFS és AFP protokollokat. Adatok, napló-fájlok, CD-k és DVD-k image ISO-fájlai központilag tárolhatók, és egyúttal egy integrált vírusirtó rendszerrel védhetők a TS-251-en.

Teljes körű biztonsági megoldások az adatok védelme érdekében

A QNAP NetBak Replicator támogatja a Windows-os valós idejű és ütemezett biztonsági mentéseket, beleértve az Outlook email archiválást. Az ugyancsak támogatott Apple Time Machine a Mac OS X felhasználók számára nyújt megoldást adataik zökkenőmentes mentéséhez a TS-251-re. TS-251 elülső paneljén található 3.0-s USB port egyetlen-érintéses másolási funkcióval bír, azaz egyetlen gombnyomással átmásolhatod a külső meghajtókon tárolt biztonsági mentést a TS-251, vagy fordítva, a TS-251-ről a külső meghajtókra. A TS-251 más gyártóktól származó, biztonsági mentésre szolgáló programok széles skáláját támogatja, többek között a Acronis(R) True Image és a Symantec(R) Backup Exec programokat.

A katasztrófa utáni helyreállítási megoldások mellett többé nincs ok az aggodalomra

A TS-251 számos adat helyreállítási lehetőséget kínál. Az RTRR (Real Time Remote Replication) a valós idejű és ütemezett biztonsági mentést is támogatja egy távoli Turbo NAS-ra vagy FTP szerverre, valamint szinkronizálja a távoli mappákat a helyi mappákkal a mentési hatékonyság javítása, és a mentési idő csökkentése érdekében. A TS-251 emellett támogatja az rsync protokollt az adatok egy távoli szerverre történő, ütemezett jellegű kimentéséhez. Mindezeken felül az adatok kimenthetők, valamint helyreállíthatók számos felhő alapú adattárolási szolgáltatásról, mint az Amazon(R) S3, Amazon Glacier, Microsoft(R) Azure, ElephantDrive(R), Symform(R), Dropbox(R) és Google(R) Drive.

Otthoni számítógéped használatát optimalizálod az IT Management Station alkalmazással

A Mandriva(R) Pulse által kifejlesztett Management Station rugalmas szolgáltatást kínál otthoni számítógéped kezeléséhez. Telepítsd TS-251 készülékeden az IT Management Station alkalma-zást és máris könnyedén kezelheted a család eltérő operációs rendszerekkel működő számítógépeit, értékes adataidról gond nélkül készíthetsz biztonsági mentést vagy végezhetsz helyreállítást, valamint nagy hatékonysággal, központilag telepíthetsz és frissíthetsz szoftvereket egyszerre több számítógépen.

Archiváld fényképes emlékeidet, oszd meg életed

Ezentúl a TS-251 lesz féltve őrzött fotóid titkos trezorja. A Photo Station alkalmazással a fényképek megosztása gyerekjátékká válik, miközben egyéni hozzáférési jogok megadására is lehetőség nyílik. Miután feltöltötted a fényképeket a TS-251-re, bármely internet böngészőben fényképalbumokat hozhatsz létre, az albumokban rendszerezheted a fényképeidet, valamint a közösségi oldalakon, mint a Facebook, Google+, Twitter vagy a Pinterest, meg is oszthatod ezeket barátaiddal, családtagjaiddal. Mobil eszközeid is hasznodra válhatnak: a Qfile mobil alkalmazással mind iOS(R), mind Android(TM) eszközökön azonnali jelleggel tölthetsz fel fotókat a TS-251-re.

Állítsd össze otthon zenei könyvtárad, hogy bárhol élvezhesd kedvenc zenéd

A Music Station segít zenei gyűjteményeid kategorizálásában, valamint megjeleníti az albumok borítóit, és könnyedén rendszerezheted saját lejátszási listádat. A Music Station webes lejátszójával bárhol is jársz, csak pár kattintás és máris hallgathatod kedvenc zenéid. A Music Station több ezer helyi és globális online internetes rádió adást tartalmaz a teljes körű szórakoztatásod érdekében.

A TS-251-ről a zenehallgatás számtalan módon megoldható:
Streamelj zenét, vagy nagy felbontású audió (DSD) tartalmat a DLNA-t támogató Hi-FI rendszerére és élvezd a kiemelkedő minőségű zenét.
Streameld zenéid AirPlay-kompatibilis eszközökre.
Élvezd kedvenc számaid az iTunes Server-ről, vagy hallgass zenét saját számítógépeden a böngészőn keresztül.
Hallgass zenét mobil eszközödön a Qmusic alkalmazáson keresztül.

Letöltő központ a hét minden napján, a nap 24 órájában

A TS-251 egy tökéletes letöltő központ nagy sebességű BT, Magnet, PT (Private Trackers), eMule, FTP és HTTP letöltésekhez. Miután a letöltési feladatok kiadásra kerültek, akár ki is kapcsolhatod számítógéped, a TS-251 annyi HD videót tölt le, amennyit csak akar. A QGet segédprogrammal helyi hálózaton vagy interneten keresztül, távolról is vezérelheted az akár több Turbo NAS eszközön futó letöltési feladatokat. Ezenfelül a HappyGet alkalmazással online videókról is kimeríthetetlen mennyiségben készíthetsz biztonsági mentéseket a TS-251-re.

Dropbox-szerű fájlszinkronizálás számítógépek és mobil eszközök között

A Qsync alkalmazással TS-251 készüléked egy fájlszinkronizációs adatbiztonsági központtá válik. A TS-251-re feltöltött összes fájl elérhetővé válik a kapcsolt eszközökről, pl. számítógépekről, laptopokról, mobil eszközökről. A Qsync alkalmazás különösen nagy segítséget jelenthet a fájlok kezelésében a sokat utazóknak, hiszen innentől kezdve eszközeiken mindig a legfrissebb fájlokat találják. A Qsync több módot is kínál a fájlok szinkronizálásához és csoportos megosztásához, nagyban hozzájárulva a csapat feladatok során szükséges
összmunka hatékonyabbá tételéhez.

Átfogó felügyeleti megoldás, amely non-stop védelmet nyújt

A TS-251 Surveillance Station alkalmazása professzionális felügyeleti megoldást nyújt felhasználóbarát kezelőfelülettel, több mint 2600 IP kamera típussal való kompatibilitással, valamint bővíthető IP kamera csatorna felhasználói jogokkal. Valós idejű megfigyelést, videó- és hangfelvétel rögzítést, valamint visszajátszást tesz lehetővé egyéni beállítások széles skáláját felvonultatva. Emellett iOS(R) vagy Android(TM) eszközeidre a VMobile alkalmazást telepítve bárhol, bármikor vezérelheted kameráid működését, illetve bárhol, bármikor teljes rálátást kaphatsz a megfigyelt területre.

Hozzáférés, használat, szinkronizálás és szórakozás tabletről, okostelefonról

A TS-251 a saját felhőtárolód, amely virtuálisan kibővíti mobileszközeid kapacitását. A Qfile al-kalmazással olyan könnyedén tölthetsz fel és le, férhetsz hozzá, kezelhetsz és oszthatsz meg fájlokat, mintha több tonnányi aktát cipelnél a zsebedben. Amennyiben a Qfile alkalmazás iOS eszközön fut, a felhasználók a TS-251-en tárolt videók és fotók között is böngészhetnek, vala-mint lejátszhatják ezeket az Apple TV-n keresztül televízió készüléken is. A Qmanagerrel távolról, nagy hatékonysággal követheted és kezelheted a TS-251-et anélkül, hogy be kellene kapcsolnod PC-det, míg a Qmusic alkalmazással bárhol, bármikor meghallgathatod a TS-251-en tárolt zenei gyűjteményeid, valamint le is töltheted ezeket, így később offline is élvezeted kedvenc számaid.

Így is ismerheti: TS 251, TS251

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.