Synology DiskStation DS415+

Synology DiskStation DS415+

199 990 Ft-tól 2 ajánlat
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Hasonló tulajdonságokkal rendelkező további termékeink

További Synology termékek: Synology NAS meghajtó

Termékleírás
BővíthetőIgen
Maximális kapacitás32000 GB
Merevlemez férőhelyek száma4 db
RAID támogatásVan
RAID szintek 0, 1, 5, 6, 10
DLNA támogatás Van
UPnP támogatás Nincs
Webes elérésNincs
Backup szoftverVan
Nyomtató szerver támogatásNincs

Csatlakozók

EthernetVan
Wi-FiNincs
USB csatlakozóVan
eSata csatlakozóVan
Merevlemez csatlakozóSATA2/SATA3

Méretek

Szélesség203 mm
Magasság165 mm
Mélység233.2 mm

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Gyártó: Synology
Modell: DiskStation DS415+


Leírás:

Összetett feladatokhoz és titkosításhoz optimalizált négymagos, négy bővítőhelyes NAS

A négymagos processzorral és hardveres titkosítómotorral felszerelt, zökkenőmentes szoftverintegrációt biztosító DS415+ egy nagy teljesítményű, négy bővítőhelyes NAS kiszolgáló, amely kiemelkedő sebességet és felgyorsított adattitkosítást kínál a jelentősen megnövekedett tárhely mellett. A DS415+ lehetővé teszi kis és közepes méretű vállalatok számára, hogy egyszerre élvezzék a kiemelkedő sebesség és adattitkosítás előnyeit.

Nagy sebességű adatátvitel és hardveres titkosítómotor

A négymagos processzorral és AES-NI hardveres titkosítómotorral felszerelt DS415+ elképesztően gyors sebességet biztosít adatátvitelhez, még titkosított adatok esetén is. Engedélyezett Link Aggregation mellett a DS415+ átlagosan 228 MB/mp olvasási és 233 MB/mp írási sebességet biztosít, miközben a titkosított fájlok átvitele is meglepően hasonló sebességeken történik: több mint 232 MB/mp olvasási és több mint 206 MB/mp írási sebességen. Más szóval: adatainak a teljesítmény csökkenése nélkül biztosíthat védelmet.

Kettős LAN port feladatátviteli és Link Aggregation támogatással

A feladatátviteli és Link Aggregation támogatással rendelkező két Ethernet porttal felszerelt DS415+ biztosítja a folyamatos rendelkezésre állást még akkor is, ha a LAN kapcsolat meghibásodik az egyik porton, így csökkentve a költséges szolgáltatásleállás veszélyét. A trunking szolgáltatással kibővített Link Aggregation az egyszerű hálózati kábelek és portok esetében elérhető sebesség fölé növeli a kapcsolat sebességét.

Könnyű telepítés, problémamentes karbantartás

A könnyű telepítés és a gyorscserélhető merevlemezek támogatása biztosítja a könnyű karbantartást és a folyamatos rendelkezésre állást még a merevlemezek cseréjekor is. Ezenkívül a DS415+ passzív hűtőrendszere csökkenti a dedikált processzorhűtő ventilátortól való függést, és minden ponton lecsökkenti a rendszerhiba veszélyét. Ha a rendszer ventilátorhibát észlel, a beépített redundanciamechanizmusok biztosítják a folyamatos működést a csereventilátor beszereléséig.

Az USB 3.0 és eSATA támogatása biztosítja a külső tárolókra történő gyors adatátvitelt

A DS415+ USB 3.0, USB 2.0 és eSATA portokkal egyaránt rendelkezik, amelyeken keresztül külső tárolóeszközök széles választéka csatlakoztatható az eszközhöz, amely ugyanakkor a gyors és hatékony fájlátvitelt is biztosítja. Az USB 3.0 támogatással rendelkező eszköz akár 5 Gbps átviteli sebességet nyújthat, azaz 10-szer gyorsabb lehet, mint az USB 2.0, így rövidebb idő alatt, kevesebb energiafogyasztással továbbítja az adatokat külső merevlemezekre.

DiskStation Manager - egy díjnyertes operációs rendszer

A Synology DiskStation Manager (DSM) egy letisztult, böngészőalapú operációs rendszer, amely minden DiskStation és RackStation eszközön fut, nagyban megkönnyítve a Synology NAS kezelését. Az intuitív kezelői felületnek köszönhetően a DSM használatával intelligensebben és egyszerűbben férhet hozzá az adataihoz és oszthatja meg azokat. A Synology Csomagkezelési központjából hasznos bővítőcsomagokat tölthet le és telepíthet, amelyeket kifejezetten az Ön egyéni és üzleti igényeire terveztek, hogy jobban kiélvezhesse a szórakozással töltött időt, és hatékonyabban végezhesse munkáját.

Zökkenőmentes tárolási megoldás virtualizációs környezetekbe

A DS415+ zökkenőmentes tárolási megoldásokat kínál virtualizációs környezetek számára, mint például a VMware, a Citrix vagy a Microsoft Hyper-V. A VMware vSphere(R) 5 és VAAI integrációval rendelkező DS415+ segít tehermentesíteni a rendszert a tárolási műveletek végrehajtásakor és optimalizálni a VMware környezetek számítási teljesítményét. A Windows ODX támogatásnak köszönhetően nő az adatkezelés sebessége, mivel a rendszer mentesül az adatátvitelhez szükséges terheléstől. Emellett az iSCSI lehetővé teszi a kis- és középvállalkozások számára a tárhely adatközpontokba való rendezését, miközben az üzemeltető számítógépeken fenntartja a helyileg csatlakoztatott lemezek illúzióját.

Zökkenőmentesen illeszkedik az üzleti környezetekbe

A Windows AD, LDAP és Domain Trust támogatással rendelkező DS415+ zökkenőmentessé teszi a fiókok integrációját. A Felhasználói kezdőlap szolgáltatással minden felhasználói fiókhoz automatikusan létrehozhat egy ,,home" mappát, amellyel minimálisra csökkentheti a rendszergazda munkáját, megszabadítva annak terhétől, hogy minden egyes fiókhoz külön kelljen létrehoznia a ,,home" mappákat. A DS415+ eszközön elérhető Windows ACL támogatás lehetővé teszi a rendszergazdák számára a hozzáférési vezérlők finomhangolását és a DS415+ eszközön tárolt fájlokhoz és mappákhoz rendelt jogosultságok megadását, az ismerős Windows felhasználói felületen keresztül. A legnagyobb protokollokkal kompatibilis DS415+ kiiktathatja a kiszolgáló beállításával kapcsolatos globális költségeket és fokozhatja a rendszergazdák munkájának hatékonyságát.

Optimalizálja a tároláskezelést

A Synology Tároláskezelőjével a DS415+ lehetővé teszi a tárhelyek rugalmas telepítését és használatát. A Synology Hybrid RAID (SHR) szolgáltatással optimalizálhatja a RAID konfigurációt, és redundáns adatvédelmet biztosíthat. Az egyéb szolgáltatások, például az egyetlen RAID-on található több kötet és a Global Hot Spare szintén jelentősen hozzájárulnak a kezelés hatékonyságának növeléséhez, és bármilyen típusú telepítéshez megfelelnek.

A legtöbb platformmal kompatibilis megosztás

Élvezze a zökkenőmentes fájlmegosztás előnyeit Windows(R), Mac(R) és Linux(R) platformokon keresztül a DS415+ átfogó hálózatiprotokoll-támogatásával, beleértve az FTP, SMB2, AFP, NFS és WebDAV támogatását. A Windows AD és LDAP integrációval a DS415+ könnyűszerrel beilleszkedik bármilyen meglévő hálózati környezetbe, anélkül, hogy a rendszergazdák külön belépési adatokat kellene tároljanak. Az AFP, CIFS, File Station és WebDAV kliensen támogatott szemétkosár szolgáltatás segítségével a hiányzó fájlok problémája is megoldódik. A megosztott mappákból törölt fájlok automatikusan átkerülnek a Lomtárba.

Hatékony biztonsági mentési megoldás

A Synology DS415+ centralizált biztonsági mentési célhelyként is használható. A PC-felhasználók biztonsági mentést készíthetnek adataikról a DS415+ eszközre a Windows biztonsági mentés használatával, a MAC OS X felhasználók pedig élvezhetik a natív Apple(R) Time Machine-integrációt. Ezenkívül a DS415+ eszközén tárolt adatokról és alkalmazásokról biztonsági másolatot készíthet más DiskStation-ökre, rsync-kiszolgálókra, külső meghajtókra vagy akár az Amazon(R) S3 és Glacier felhőszolgáltatásokba. A Biztonsági mentés és replikáció szolgáltatással bármely korábbi időpontra visszaállíthatja a kiszolgálót, és ütemezheti a biztonsági mentéseket, miközben minimalizálja a tárhelyhasználatot és a feldolgozási időt azáltal, hogy kizárólag a verziók között módosított adattömböket menti. A Cloud Station használatával a PC-n található fájlokról biztonsági másolatot készíthet a DS415+ eszközre. Minden módosításkor, amit a fájlokon hajt végre, a rendszer automatikusan menti azokat a DS415+ eszközre.

Minden az egyben kiszolgáló

Az alkalmazások széles választékát kínáló DS415+ multifunkciós kiszolgálóként szolgál. A Mail Server és Mail Station bővítőcsomagokkal a DS415+ dedikált levelezési kiszolgálóként használható, teljes körű webes levelezési szolgáltatásokat biztosítva. A DS415+ működhet VPN-kiszolgálóként vagy -kliensként is. Az átfogó VPN-szolgáltatás lehetővé teszi a távoli hozzáférést a biztonsági protokollok karbantartása közben is. Nyomtatókiszolgálóként a DS415+ minimalizálja a vállalkozások üzemeltetési költségeit a nyomtatási erőforrások irodai megosztásával. Az adminisztrációs és hálózati eszközök, mint például a DNS Server, a Directory Server, a RADIUS Server, a DHCP Server és a naplózási központ segít hatékonyabban kezelni az informatikai eszközök telepítését és az azokhoz tartozó házirendeket. Használja ki maximálisan erőforrásait a DS415+ eszközzel!

Biztosítja az üzletmenet folytonosságát

A szakadatlan rendelkezésre állás minden vállalkozás központi törekvése. A DS415+ eszközön alkalmazott Synology High Availability (SHA) technológia egyetlen fürtbe gyűjti egy aktív és egy passzív kiszolgáló teljesítményét, amelyek közül az utóbbi mindig az első állapotát tükrözi. A Heartbeat jelzésrendszer figyeli a két kiszolgáló közötti kapcsolat állapotát. Az elsődleges kiszolgáló váratlan leállása esetén a passzív kiszolgáló azonnal átveszi a feladatokat. Emellett a többszörös LAN porttal ellátott DS415+ a redundanciát is csökkenti váratlan hálózati meghibásodások esetén.

Fokozza az üzleti termelékenységet a felhőszolgáltatásokkal

Az átfogó felhőszolgáltatásokkal rendelkező DS415+ eszközön gyorsan és könnyen létrehozhatja a saját felhőjét. A Cloud Station tökéletes választás a fájlok különböző eszközök közötti szinkronizálására, mialatt a fontos adatok fokozott védelmet élvezhetnek. A fájlokat offline üzemmódban is szerkesztheti, majd később szinkronizálhatja a Cloud Station alkalmazásba, ahol akár 32 különböző verzió tárolásával megakadályozhatja a fájl felülírását. A DS cloud mobilalkalmazással a fájlok összes módosítását automatikusan szinkronizálhatja az okostelefonokra és táblagépekre. A több helyszínen elhelyezkedő vállalatok kétutas szinkronizációt alkalmazhatnak különböző DiskStation-ök között, biztosítva a különböző helyeken foglalkoztatott alkalmazottak számára az információk valós időben történő megosztását. A rendszergazdák testre szabhatják a szinkronizációs szabályokat, például letilthatják a nagy méretű fájlok szinkronizálását a sávszélesség optimális kihasználása érdekében.

Védje meg adatait

A DS415+ a megosztás szintjén AES 256 bites titkosítást biztosít a jogosulatlan hozzáférések megakadályozására. Miután létrehozott és titkosított egy megosztott mappát, a titkosítási kulcs nélkül mások akkor sem tudják felhasználni a titkosított adatokat, ha kiveszik a merevlemezeket a DS415+ eszközből, és a saját eszközükön telepítik azokat. A kétlépéses ellenőrzés fokozott védelmet biztosít, mivel a mobileszközére küldött hat számjegyű, egyedi hozzáférési kód nélkül a rendszer nem engedélyezi a belépést. Ezenkívül a DS415+ egyéb biztonsági bővítéseket is kínál, mint például a blokkolt, illetve engedélyezett IP-címek listázása, víruskereső csomagok, tűzfal és a DoS-támadások megelőzésére szolgáló funkció. Ezek a fejlesztések biztosítják a DSM környezet védelmét.

Környezetbarát NAS kiszolgáló

Minden Synology NAS az energiahatékonyságot szem előtt tartva lett megtervezve. A DS415+ fogyasztása mindössze 17.3W HDD-hibernálás alatt és 46.2W hozzáférési üzemmódban. A Wake on LAN/WAN (LAN/WAN ébresztés) támogatás és a tápfeszültség ütemezett be-/kikapcsolása tovább csökkentheti az energiafogyasztást és a működtetés költségeit. A Synology elismeri globális felelősségét, így minden terméke RoHS-szabványnak megfelelő alkatrészekből épül, a csomagolás pedig újrahasznosítható anyagokkal történik.

Így is ismerheti: DiskStation DS 415, DiskStationDS415, DiskStation DS 415+

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^