Synology DS1815+

Synology DS1815+

254 680 Ft-tól 24 ajánlat
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

További ajánlataink

257 490 Ft
Ingyenes kiszállítás
Raktáron
268 700 Ft
Ingyenes kiszállítás
Egy héten belül
264 210 Ft
+ 1 715 Ft szállítási díj
3 napon belül

Hasonló tulajdonságokkal rendelkező további termékeink

További Synology termékek: Synology NAS meghajtó

Termékleírás
BővíthetőIgen
Maximális kapacitás48000 GB
Merevlemez férőhelyek száma8 db
RAID támogatásVan
RAID szintek 0, 1, 5, 6, 10
DLNA támogatás Van
UPnP támogatás Nincs
Webes elérésVan
Backup szoftverVan
Nyomtató szerver támogatásVan

Csatlakozók

EthernetVan
Wi-FiNincs
USB csatlakozóVan
eSata csatlakozóVan
Merevlemez csatlakozóSATA2

Méretek

Szélesség340 mm
Magasság157 mm
Mélység233 mm

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Gyártó: Synology
Modell: DS1815+


Leírás:

Összetett feladatokhoz és titkosításhoz optimalizált, kimagasló teljesítményű NAS

A négymagos processzorral és hardveres titkosítómotorral felszerelt, zökkenőmentes szoftverintegrációt biztosító DS1815+ egy nagy teljesítményű, nyolc bővítőhelyes NAS kiszolgáló, amely kiemelkedő sebességet és felgyorsított adattitkosítást kínál. A könnyen bővíthető DS1815+ akár 6 GB-nyi DDR3 RAM memóriával is felszerelhető, és akár 108 TB-nyi teljes tárhelykapacitást biztosíthat két Synology DX513 egységgel.

Négymagos CPU, villámgyors teljesítmény

A DS1815+ négymagos, 2,4 GHz sebességű CPU-val van felszerelve. A 2 GB-nyi, 6 GB-ra bővíthető DDR3 RAM memóriának köszönhetően kiemelkedő teljesítményre képes: több mint 450 MB/mp olvasási és 420 MB/mp írási sebességet kínál. Ennek köszönhetően a DS1815+ különösen alkalmas több feladat egyidejű elvégzésére, egyenletesen magas adatfeldolgozást biztosítva minden csatlakoztatott kliens felé.

Titkosított adatok gyors átvitele AES-NI hardveres titkosítómotorral

Az adatok titkosítása minden biztonsági házirend elengedhetetlen feltétele. A dedikált hardveres titkosítómotorral felszerelt DS1815+ ideális digitális védelmet biztosít bizalmas fájljainak és mappáinak, adatvesztés nélküli titkosítást garantálva működés közben. A DS1815+ több mint 450 MB/mp olvasási és 190 MB/mp írási sebességet biztosít titkosított adatok átvitelekor.

Négyes LAN port feladatátviteli és Link Aggregation támogatással

A feladatátviteli és Link Aggregation támogatással rendelkező négy Ethernet porttal felszerelt DS1815+ biztosítja a folyamatos rendelkezésre állást még akkor is, ha a LAN kapcsolat meghibásodik az egyik porton, így csökkentve a költséges szolgáltatásleállás veszélyét. A Link Aggregation az egyszerű hálózati kábelek és portok esetében elérhető sebesség fölé növeli a kapcsolat sebességét.

Robusztus skálázhatóság 108 TB-ig

Ha növekszik a tárhelyigény, a DS1815+ eszközhöz dedikált DX513 bővítőegységeket csatlakoztathat működés közben2, így minimális erőfeszítéssel növelheti a kapacitást. Amikor két DX513 bővítőegységet csatlakoztat speciálisan tervezett eSATA csatlakozókkal, a teljes tárhely akár 108 TB-ra is növekedhet3.

Könnyű telepítés, problémamentes karbantartás

A könnyű telepítés és a gyorscserélhető merevlemezek támogatása biztosítja a könnyű karbantartást és a folyamatos rendelkezésre állást még a merevlemezek cseréjekor is. Ezenkívül a DS1815+ passzív hűtőrendszere csökkenti a dedikált processzorhűtő ventilátortól való függést, és minden ponton lecsökkenti a rendszerhiba veszélyét. Ha a rendszer ventilátorhibát észlel, a beépített redundanciamechanizmusok biztosítják a folyamatos működést a csereventilátor beszereléséig.

Az USB 3.0 és eSATA támogatása biztosítja a külső tárolókra történő gyors adatátvitelt

A DS1815+ USB 3.0 és eSATA portokkal egyaránt rendelkezik, amelyeken keresztül külső tárolóeszközök széles választéka csatlakoztatható, miközben biztosítják a gyors és hatékony fájlátvitelt. Az USB 3.0 támogatással rendelkező eszköz akár 5 Gbps átviteli sebességet nyújthat, azaz 10-szer gyorsabb lehet, mint az USB 2.0, így rövidebb idő alatt, kevesebb energiafogyasztással továbbítja az adatokat külső merevlemezekre.

DiskStation Manager - egy díjnyertes operációs rendszer

A Synology DiskStation Manager (DSM) egy letisztult, böngészőalapú operációs rendszer, amely minden DiskStation és RackStation eszközön fut, nagyban megkönnyítve a Synology NAS kezelését. Az intuitív kezelői felületnek köszönhetően a DSM használatával intelligensebben és egyszerűbben férhet hozzá az adataihoz és oszthatja meg azokat. A Synology Csomagkezelési központjából hasznos bővítőcsomagokat tölthet le és telepíthet, amelyeket kifejezetten az Ön egyéni és üzleti igényeire terveztek, hogy jobban kiélvezhesse a szórakozással töltött időt, és hatékonyabban végezhesse munkáját.

Zökkenőmentes tárolási megoldás virtualizációs környezetekbe

A DS1815+ zökkenőmentes tárolási megoldásokat kínál virtualizációs környezetek számára, mint például a VMware, a Citrix vagy a Microsoft Hyper-V. A VMware vSphere(R) 5 és VAAI integrációval rendelkező DS1815+ segít tehermentesíteni a rendszert a tárolási műveletek végrehajtásakor és optimalizálni a VMware környezetek számítási teljesítményét. A Windows ODX támogatásnak köszönhetően nő az adatkezelés sebessége, mivel a rendszer mentesül az adatátvitelhez szükséges terheléstől. Emellett az iSCSI lehetővé teszi a kis- és középvállalkozások számára a tárhely adatközpontokba való rendezését, miközben az üzemeltető számítógépeken fenntartja a helyileg csatlakoztatott lemezek illúzióját.

Zökkenőmentesen illeszkedik az üzleti környezetekbe

A Windows AD, LDAP és Domain Trust támogatással rendelkező DS1815+ zökkenőmentessé teszi a fiókok integrációját. A Felhasználói kezdőlap szolgáltatással minden felhasználói fiókhoz automatikusan létrehozhat egy ,,home" mappát, amellyel minimálisra csökkentheti a rendszergazda munkáját, megszabadítva annak terhétől, hogy minden egyes fiókhoz külön kelljen létrehoznia a ,,home" mappákat. A DS1815+ eszközön elérhető Windows ACL támogatás lehetővé teszi a rendszergazdák számára a hozzáférési vezérlők finomhangolását és a DS1815+ eszközön tárolt fájlokhoz és mappákhoz rendelt jogosultságok megadását, az ismerős Windows felhasználói felületen keresztül. A legnagyobb protokollokkal kompatibilis DS1815+ kiiktathatja a kiszolgáló beállításával kapcsolatos globális költségeket és fokozhatja a rendszergazdák munkájának hatékonyságát.

Optimalizálja a tároláskezelést

A Synology Tároláskezelőjével a DS1815+ lehetővé teszi a tárhelyek rugalmas telepítését és használatát. A Synology Hybrid RAID (SHR) szolgáltatással optimalizálhatja a RAID konfigurációt, és redundáns adatvédelmet biztosíthat. Az egyéb szolgáltatások, például az egyetlen RAID-on található több kötet és a Global Hot Spare szintén jelentősen hozzájárulnak a kezelés hatékonyságának növeléséhez, és bármilyen típusú telepítéshez megfelelnek.

Synology Központi kezelőrendszer (CMS)

Az olyan vállalatoknál, amelyek egynél több Synology NAS szerverrel rendelkeznek, a rugalmas és kényelmes CMS segítségével az összes egységet egyetlen belépési pontról kezelheti az IT rendszergazda. Egy egyszerű interfészen keresztül világos áttekintést kaphat az erőforrás-fogyasztásról és a naplókról, ami segíti önt abban, hogy bármilyen problémát azonnal azonosítson. A csoportos házirendek beállításával a Központi kezelőrendszer még többet segíthet a napi feladataiban. Amint egy NAS csoporthoz csatlakozik, automatikusan alkalmazni fogja annak szabályait külön konfigurálás nélkül.

Minden az egyben kiszolgáló

A DS1815+ több hálózati hardvert helyettesít egy időben, és multifunkciós kiszolgálóként használható. A Directory Server LDAP-szolgáltatást biztosít, miközben a DNS és DHCP csomagok lehetővé teszik egy tartománynév-kiszolgáló üzemeltetését és az IP-címek automatikus hozzárendelését, külön költségek nélkül. Egyetlen DS1815+ eszközzel többet vihet véghez, mint gondolná. Például akár 30 webhelyet is üzemeltethet a Web Station használatával, biztosíthatja az irodai környezetek védelmét a Surveillance Station-nel, saját levelezési tartományt hozhat létre levelek küldéséhez és fogadásához a Mail Station-nel, megoszthatja a nyomtatókat a Printer Server-rel, a DS1815+ eszközt VPN-kiszolgálóként használhatja a vállalati erőforrások távoli elérése céljából, és így tovább. A DS1815+ segít előnybe kerülni a konkurenciával szemben.

Biztosítja az üzletmenet folytonosságát

A szakadatlan rendelkezésre állás minden vállalkozás központi törekvése. A DS1815+ eszközön alkalmazott Synology High Availability (SHA) technológia egyetlen fürtbe gyűjti egy aktív és egy passzív kiszolgáló teljesítményét, amelyek közül az utóbbi mindig az első állapotát tükrözi. A Heartbeat jelzésrendszer figyeli a két kiszolgáló közötti kapcsolat állapotát. Az elsődleges kiszolgáló váratlan leállása esetén a passzív kiszolgáló azonnal átveszi a feladatokat. Emellett a többszörös LAN porttal ellátott DS1815+ a redundanciát is csökkenti váratlan hálózati meghibásodások esetén.

Hatékony biztonsági mentési megoldás

A Synology DS1815+ centralizált biztonsági mentési célhelyként is használható. A PC-felhasználók biztonsági mentést készíthetnek adataikról a DS1815+ eszközre a Windows biztonsági mentés használatával, a MAC OS X felhasználók pedig élvezhetik a natív Apple(R) Time Machine-integrációt. Ezenkívül a DS1815+ eszközén tárolt adatokról és alkalmazásokról biztonsági másolatot készíthet más DiskStation-ökre, rsync-kiszolgálókra, külső meghajtókra vagy akár az Amazon(R) S3 és Glacier felhőszolgáltatásokba. A Biztonsági mentés és replikáció szolgáltatással bármely korábbi időpontra visszaállíthatja a kiszolgálót, és ütemezheti a biztonsági mentéseket, miközben minimalizálja a tárhelyhasználatot és a feldolgozási időt azáltal, hogy kizárólag a verziók között módosított adattömböket menti. A Cloud Station használatával a PC-n található fájlokról biztonsági másolatot készíthet a DS1815+ eszközre. Minden módosításkor, amit a fájlokon hajt végre, a rendszer automatikusan menti azokat a DS1815+ eszközre.

Fokozza az üzleti termelékenységet a felhőszolgáltatásokkal

Az átfogó felhőszolgáltatásokkal rendelkező DS1815+ eszközön gyorsan és könnyen létrehozhatja a saját felhőjét. A Cloud Station tökéletes választás a fájlok különböző eszközök közötti szinkronizálására, mialatt a fontos adatok fokozott védelmet élvezhetnek. A fájlokat offline üzemmódban is szerkesztheti, majd később szinkronizálhatja a Cloud Station alkalmazásba, ahol akár 32 különböző verzió tárolásával megakadályozhatja a fájl felülírását. A DS cloud mobilalkalmazással a fájlok összes módosítását automatikusan szinkronizálhatja az okostelefonokra és táblagépekre. A több helyszínen elhelyezkedő vállalatok kétutas szinkronizációt alkalmazhatnak különböző DiskStation-ök között, biztosítva a különböző helyeken foglalkoztatott alkalmazottak számára az információk valós időben történő megosztását. A rendszergazdák testre szabhatják a szinkronizációs szabályokat, például letilthatják a nagy méretű fájlok szinkronizálását a sávszélesség optimális kihasználása érdekében.

Védje meg adatait

A DS1815+ a megosztás szintjén AES 256 bites titkosítást biztosít a jogosulatlan hozzáférések megakadályozására. Miután létrehozott és titkosított egy megosztott mappát, a titkosítási kulcs nélkül mások akkor sem tudják felhasználni a titkosított adatokat, ha kiveszik a merevlemezeket a DS1815+ eszközből, és a saját eszközükön telepítik azokat. A kétlépéses ellenőrzés fokozott védelmet biztosít, mivel a mobileszközére küldött hat számjegyű, egyedi hozzáférési kód nélkül a rendszer nem engedélyezi a belépést. Ezenkívül a DS1815+ egyéb biztonsági bővítéseket is kínál, mint például a blokkolt, illetve engedélyezett IP-címek listázása, víruskereső csomagok, tűzfal és a DoS-támadások megelőzésére szolgáló funkció. Ezek a fejlesztések biztosítják a DSM környezet védelmét.

Így is ismerheti: DS 1815, DS1815

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^